MEHMET ERDEM İZMİT’İ SALLAYACAK!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ünlü sanatçı Mehmet Erdem’i bugün İzmitlilerile buluşturuyor. Konser öncesi, fener alayı gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İzmit’te coşkuyla kutlanacak

Film ve dizi müzikleri ile müzik piyasasına giren, 2012 yılında “Herkes Aynı Hayatta” ile ilk albümünü yapan ve “Şikayetim var, cümle yasaktan; dillerimi hakim bey bağlasan durmaz; gelsin jandarma, polis karakoldan; fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah…” dizelerini içeren, daha önce Zülfü Livaneli’nin seslendirdiği “Hakim Bey” adlı şarkıyı kendine has tarzıyla yorumlayarak tüm Türkiye’ye adını duyuran Mehmet Erdem, bugün İzmit’te muhteşem bir konser verecek.

CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanı olduğu İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için coşkulu bir organizasyon tertip etti. Etkinlik kapsamında önce fener alayı, sonrasında ise konser gerçekleştirilecek, Mehmet Erdem, İzmitli hayranlarına unutamayacakları saatler yaşatacak. Konser Anıtpark’ta saat 22.00’de başlayacak. Konser öncesi ise saat 21.00’de Belsa Plaza önünde bir araya gelinecek, Başkan Hürriyet öncülüğünde fener alayı ile konser alanına yürünecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, daha önce 19 Mayıs Pazar günü için yağmur uyarısı yapmıştı ancak bu tahmin değişti. Konser, açık bir havada gerçekleştirilecek. Konsere tüm Kocaelililer davetli.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − 56 =