DSP’DEN GÖLCÜK’TE GENEL BAŞKANLI AÇILIŞ

DSP Gölcük İlçe binası, Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’nin katılımıyla gerçekleştirilen Törende konuşan Özbilge “Bizler tüm engellemelere rağmen yerel seçimlere katılacağız. Partimize olan müracaatlar her gün artmakta. Beyaz güvercinli bayrağımızı yerelde ve genel göklere çekeceğiz” dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine hazırlanan DSP’de geçtiğimiz günlerde DSP Gölcük İlçe Başkanlığı görevine Çağlayan Garipoğlu seçilmişti. Gölcük’te seçim maratonuna başlayan DSP’de Belediye İşhanı 1’in kattaki yeni ilçe binası Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Törene Özbilge’nin yanı sıra DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Çetin Kocatürk ve çok sayıda partili katıldı. Açılış töreni sonrası partiye yeni üye olan isimlere rozet takıldı.

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALOYORUZ

Açılış töreni sonrası konuşan DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge “DSP gücünü halktan almaktadır. Biz hiçbir zaman taklitçi olamadık. Bizler yolsuzluğa kapılarımızı her dönemde kapattık. 2002 yılında görev bırakılmak zorunda kaldık. Ancak halkımız bizleri özledi. İnsanların sözlerinde ve yüreklerinde bunu görebiliyoruz. Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili olduğu gibi 4 bir tarafı da hainlerle çevrili. Bizler tüm engellemelere rağmen yerel seçimlere katılacağız. Partimize olan müracaatlar her gün artmakta. Beyaz güvercinli bayrağımızı yerelde ve genel göklere çekeceğiz. Eskiden umuttuk şimdi ise zorunluluğuz. DSP halkın tam kendisidir” dedi.

AZ BİR SÜREDE YÜZDE 40 FAKİRLEŞTİK

Özbilge konuşmasının devamında “Ülkeyi bıraktığımızdan günden buyana her şey ortadadır. Bugün az bir sürede yüzde 40 fakirleştik. Bütün sıkıntıyı halkın üzerine yıktılar. Buradan ilan ediyoruz ki DSP dün olduğu gibi yarında başarıya ulaşacaktır. Milletin karşısına yüzü kızarmadan çıkabilecek tek parti DSP’dir. Ulusal ekonominin temeli hayvancılık ve tarımdır. Artık Kanadalı ve Yunan çitçiye muhtaç kaldık. Kimseye boynunu bükmeyen dik duran tek parti DSP’dir. Güneşli günler, aydınlık günler yakındır. Bunun müjdesini şimdiden veriyoruz. Gölcük’e yakışan çok doğru bir aday çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1