MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTTI

Gölcük Belediyesi tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı. Piyalepaşa Mahallesi’nde başlayan çalışmalara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katılarak yakından takip etti. 

İLÇE GENELİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem korona virüs salgınına karşı tedbirlere hiç ara vermeden devam ediyor, hem de kent genelinde temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Bu kapsamda; kaldırımlarda oluşan yabani otlar ve toprak kalıntıları temizlenirken, cadde ve sokaklar süpürüp özel araçlarla yıkanıyor. Evsel atık konteynerleri de tek tek dezenfekte ediliyor. Böylelikle; konteynerler de hoş olmayan kokular, sinek ve larva oluşumları da engellenmiş oluyor. Zamansız çıkartılan katı atıklarda ekipler tarafından kaldırılıyor.

TÜM MAHALLELERDE YAPILACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmayla ilgili bilgi verirken şunları söyledi: “Yeni güne temizlik işleri ekibimizle bismillah dedik.  Genel temizlik çalışmamız, Piyalepaşa Mahallemiz ile başladı. Tüm mahallelerimizde bir program dahilinde devam edecek. Korona Virüs ile mücadele ve ilçemizin temizliğinde, gayretle ve fedakârca çalışan temizlik işleri ekiplerimize teşekkür ederim. Azim ve gayretle hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =