AK Gençlerden 166 bin kişilik dev miting

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi, hazırladığı sosyal medya raporunda gerçekleştirdikleri sosyal medya mitingleri ile 166 bin kişiye ulaştı.

AK Gençlerden 166 bin kişilik dev miting

31 Mart Yerel Seçimleri için aylar öncesinden sahaya inen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, teknolojik teknikler ve stratejiler açısından elindeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya devam ediyor. Gençlerin yürüttüğü kampanya bu seçimlerde ve bundan sonraki seçimlerde örnek olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi işaret ettiği ‘çevreci ve dijital kampanya dönemi’ ile gençler sosyal medya çalışmalarına ağırlık verdi. Sosyal medya üzerinden belediye başkan adaylarına mitingler düzenleyen AK Gençler, sosyal medyayı kullanan gençlere ulaşılmaya çalıştı. AK Gençler, Facebook üzerinden gerçekleştirdikleri canlı yayınlarda gelen soruları başkanlara ileterek vatandaşın talep ve isteklerine ses verdi. Düzenlenen buluşma ile gençler 166 bin kişiye ulaştı.

BÜYÜKAKIN’I 60 BİN KİŞİ İZLEDİ
İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın moderatörlüğünde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile olan buluşmaya 59 bin 938 kişiye ulaştı. Ardından gerçekleşen sosyal medya mitinglerinde gençlik kolları başkanları tarafından ilçe belediye başkan adaylarına düzenlenen sosyal medya mitinglerinde; gençler 82 bin 772 kişiye ulaştı. İlimizi ziyarete gelen Konya Milletvekili Selman Özboyacı ile yapılan sosyal medya mitingini ise 23 bin kişi takip etti.

DİJİTAL KAMPANYA YÜRÜTTÜK
Gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Kahraman, “Ocak ayı itibariyle sahaya indiğimiz genç kardeşlerimiz ile birlikte seçim kampanyamızın temel dinamikleri arasında öncelikle çevreci bir kampanya ve daha dijital bir kampanya planladık. Görüntü ve ses kirliliğini en az seviyeye indirdik. Dijital kampanyaya ise biz 24 Haziran seçimlerinde adım atmıştık. Şimdi ise bu kampanyada yer verdiğimiz çalışmalarımız ile büyük bir yol kat ettik. Genç kardeşlerimiz günlük yaşantılarının önemli bir kısmını sosyal medyada geçiriyor. Canlı yayınlarda düzenlediğimiz sosyal medya mitingleri ile 166 bin gencimize ulaştık. 31 Mart’ta en büyük destek gençlerden gelecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3