KÖPEK KAVGASINDA 3 GÖZALTI

İzmit’te bulunan bir parkta köpek kavgası sonrası çıkan kavgada bir şahsı darp ettikten sonra gasp ettiği öne sürülen 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre 22 Ağustos gecesi İzmit Karabaş Mahallesinde alkol aldıktan sonra Şehit Fahrettin Mutaf Parkına gelen F.Y. (23), S.Ö. (23) ve M.A. (31) burada köpek gezdiren Ş.G. (44) isimli şahısla karşılaştı. İddiaya göre Ş.G.’nin Çin Aslanı cinsi köpeği, diğer 3 kişinin yanında bulunan sokak köpeğine saldırınca şüpheliler Çin Aslanı cinsi köpeğe tekme atarak kavgayı ayırmak istedi. Bunun üzerine Ş.G. ile diğer şahıslar arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi Ş.G.’yi darp ederek cebindeki 600 TL parayı alarak olay yerinden kaçtı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Ş.G.’nin ihbarı üzerine Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. MOBESE ve güvenlik kameralarından şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler, F.Y. ve M.A.’yı İzmit Sanayi Sitesindeki iş yerlerinde, S.Ö.’yü ise İzmit Yuvam Akarca’da bulunan iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinde darp olayını kabul ettikleri ancak gasp olayını kabul etmedikleri öğrenilen şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − = 71