KURBAN PAZARI ALANINI DEZENFEKTE EDİLDİ

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kurulan kurban kesim alanları ve kurban pazarı alanında kapsamlı temizlik, kireçleme ve dezenfekte çalışması yaptı.

KİREÇLENDİ VE DEZENFEKTE EDİLDİ

Yoğun çalışma sürecinde ekipler tarafından çevre sağlığını tehdit eden atıkların toplanmasının yanı sıra görüntü kirliliğine sebep olan çöpler de hızlı bir şekilde kaldırıldı. Çöp konteynerleri özel araç tarafından ilaçlı su ile yıkandı. Kurban pazarı alanı kireçlendi ve son olarak da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dezenfekte edildi.

EKİPLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞTI

Kurban Bayramı süresince Gölcük Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımız kurbanlarını temiz ve sağlıklı bir ortamda kesmeleri için bayram öncesi kesim noktalarında gerekli tüm çalışmaları yaptık. Bayram ile birlikte ekiplerimiz yine özveriyle çalışarak, kurban kesim noktalarında ve ilçe genelinde olası çevre kirliliğine karşı gerekli çalışmayı yaptı. Kurban pazarında da kireçleme ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Allah kurbanlarımızı kabul, yetiştiricilerimizin de kazançlarına bereket nasip etsin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6