Değirmenderespor Futbol şube sorumlusu Engin Deniz başarı diledi

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 5. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Değirmenderespor  yöneticilerinden Futbol şube sorumlusu Engin Deniz, Değirmenderespor’a başarılar diledi.

Değirmenderespor Futbol şube sorumlusu Engin Deniz; “ Yeni sezon heyecanını yaşayacak olan BaşiskeleDoğantepespor ile Değirmenderesporumuz sezonun ilk maçında bugün karşı karşıya gelecek. Saat:17.00’de  Doğantepespor, Değirmenderespor’u konuk edecek. Takımımız Değirmenderespor’a ve tüm takımlara  bugün oynanacak karşılaşmada ve tüm sezon boyunca başarılar diliyorum” dedi.

ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN

Bizde bu inanç bu azim olduğu müddetçe inşallah Değirmenderespor güzel işler başaracak. Bizlerde kulüp yöneticileri olarak  bugünde yarında hep el ele vereceğiz, gönül gönüle güzel işler yapacağız. El birliği, güç birliği, gönül birliği olduktan sonra başaramayacağımız işler yok. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. İnşallah güzel sonuçlar alacağız, buna hiç şüphemiz yok. Allah yolumuzu açık etsin diyorum. Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. ” Dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =