KUPALARINI ELLİBEŞ´E HEDİYE ETTİLER

Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi geçtiğimiz hafta Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda düzenlenen Kocaeli kulüpler arası halk oyunları yarışmalarında kazandıkları kupaları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e hediye ettiler.

Gölcük Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Belediye Daire Müdürleri, Halk Oyunları hocaları, Folklorcular ve aileleri katıldı.

FOLKLORUMUZE GEREKLİ BÜTÜN KATKIYI SAĞLADIK

Kupa takdiminden önce bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediyelerin temel görevlerinin haricinde özellikler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın geleceğe daha sağlıklı, daha mutlu, daha donanımlı olabilmeleri için bir takım çalışmalar içerisinde olabiliyoruz. Bunlar farklı branşlarda olabiliyor. Bunlardan en önemlisi de bizim değerlerimizden biri olan folklorumuze gerekli bütün katkıyı sağlamak oldu. Türkiye’mizin her bir köşesinde yaşayan insanlarımızın oluşturduğu o folklor kültürünü Gölcük’te yaşatalım istedik. Ben 41 yıldır belediyede görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde gençlerimizin, çocuklarımızın diğer branşlarda olduğu gibi folklorde de bir araya gelerek geleceğe daha sağlık ve mutlu bakabilmeleri adına bir çalışma temposu içerisinde oldum” dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

15 yıllık belediye başkanlığı dönemi içerisinde en mutlu olduğum çalışmalar çocuklar ve gençler ile yaptığım çalışmalar diyen Başkan Ellibeş, “Yüzme, Folklor, Eğitim ve spor dallarında başarılı olan gençlerimiz ile burada buluşmak beni çok memnun ediyor. Bildiğiniz gibi ben 15 yıldır belediye başkanı olarak görev yaptım. Bu seçimde tekrar aday olmayacağımı öncesinde ilan etmiştim. Bu vesile ile size veda etmiş olayım, Hakkınızı helal edin. Bu arada veda ederken de kupa getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ben çocuklarımızı bu başarılarından ötürü kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de hocalarımızın verdiği eğitimler ile yeni başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Program sonrası derece alan ekipler kupalarını Başkan Ellibeş’e takdim ettiler. Sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 50 = 51