TRABZON TANITIM GÜNLERİNE BAŞKAN SEZER VE GÖLCÜK DAVET EDİLDİ

Başkanlığını Fuat Ayar’ın yaptığı Kocaeli Trabzonlular Derneği, 16-19 Haziran tarihleri arasında Trabzon Tanıtım Günleri’ni düzenlenecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı tanıtım günleri Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tanıtım günlerinde ünlü sanatçı Rafet El Roman da konser vereceği büyük organizasyonda Kocaeli Trabzonlular Dernek başkanı Fuat Ayar, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Erol Vahap Nuhoğlu ve ilçemizin Trabzonlu yöneticileri davetiye dağıtımına ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ile başladı.
Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i, Kocaeli Trabzonlular Dernek başkanı Fuat Ayar, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Erol Vahap Nuhoğlu, Trabzonlular Derneği Kocaeli yönetim kurulu üyesi Gölcük Belediye CHP Meclis üyesi Özgür Yılmaz, Trabzonlular Derneği Gölcük yönetim kurulu üyesi Gölcük Belediye AK Parti Meclis üyesi Sedat Kul, Trabzonlular Derneği Kocaeli yönetim kurulu üyesi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Teknik Koordinatörü Tahsin Macit yapılacak olan büyük organizasyona davet etti.
Kocaeli’de bulunan hemşeri dernekleri içerisinde 2 bin üyesi ile en kalabalık derneklerin başında gelen Trabzonlular Derneği büyük bir organizasyona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile imza atacak. 16-17-18 ve 19 Haziran günlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Trabzon tanıtım günlerinde Trabzon’un siyasetçileri, bürokratları, sanatçıları ve tüm yerel ürünler ve kültürleri Kocaeli’de olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Trabzon Milletvekilleri, Trabzonspor Kulüp Başkanı ve yöneticiler, iş adamları, yöresel sanatçıları  ve Trabzon’un 18 ilçe belediye başkanı katılacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − = 80