KÜÇÜKATEŞ “HERKESİ SPORA DAVET EDİYORUZ”

Gölcük’ün Köklü Spor Salonlarından Doruk Spor Kulübü başarılarıyla göz dolduruyor.  Doruk Spor Kulübü Antrenörü Gölcüklü tanınan Spor Adamı, Eski Milli Sporcu S.K.İ.F Avrupa ve Dünya şampiyonu  7.Dan unvanlı Olcay Küçükateş yaptığı açıklamada Doruk Spor Kulübü olarak coronavirüs tedbirlerini üst düzey şekilde aldıklarını belirterek, tüm sporcuları kulüplerine davet etti.

‘Doruk Spor Kulübü hem corona kurallarına uyma açısından, hem de verdiği kaliteli eğitim ile sporcuların en güvendiği adres’

Doruk Spor Kulübü Antrenörü Olcay Küçükateş, yaptığı açıklamada, ‘Pandemi sonrası Türkiye Karate Federasyonu olarak normalleşme sürecine hızlı bir şekilde girdik. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu’nun Eğitim ve Dan Kurulu Üyesiyim. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da büyük bir seminer verdim. Ama bizler kendi ilçemizde de, kendi şehrimizde de Doruk Spor Kulübü olarak normalleşme adı altında çocukları tekrar psikolojik olarak, mental olarak hazırlayarak, onların yeniden spor kulübümüze gelmelerini sağlıyoruz. Tabi burada sosyal mesafeye, sağlık kurallarınaa uymaya riayet ederek derslerimizi yapıyoruz. Buna çok dikkat ediyoruz. Yine de yeni sporcu bazında bir sorun var. Hala veliler çekiniyor. Biz bakıyoruz ki daha önce devam eden sporcularımızla derslerimizi sürdürüyoruz. Ama yeni gelen sporcularda büyük bir düşüş var. Bunu yeni başlayanlar için söylüyorum. Korku ve tedirginlik var. Ama biz pandemiden önce devam ettiğimiz sporcularımızı toplamayı başardık. Yani normalleşmeye dahil olmaları için herkesi Doruk Spor Kulübü’ne davet ediyoruz. Şunu yeniden vurgulayayım; Ailelerin içi rahat olsun Bizler çocuklarımızın sağlığına çok dikkat ediyoruz. Çocukların hijyenine, Sağlık ve Spor Bakanlıklarının koyduğu kurallara harfiyen uyuyoruz. Normalleşmenin daha hızlı olması için herkesi spora davet ediyoruz. Doruk Spor Kulübü hem corona kurallarına uyma açısından, hem de verdiği kaliteli eğitim ile sporcuların en güvendiği adres’ dedi.

Kariyeri başarılarla dolu

Başarılarla dolu kariyeri hakkında bilgi veren Antrenör Olcay Küçükateş, ‘7 yaşından beri karate branşı içindeyim. Bu spora Genç Milli Takımla başladım, hala da devam ediyorum. Türkiye Şampiyonluğum, Avrupa derecelerim oldu. Yine aynı şekilde Masterlarda 2014 yılında Avrupa, 2011 yılında Dünya Kupası 2017 senesinde Çek Cumhuriyeti’nde Avrupa ikincili başarılarım oldu. Sportif anlamda da hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Başarılarım Allah’a şükürler olsun ki karşılıksız kalmadı.  Karate Federasyonumuz bana Eğitim Kurulu ve Dan Kurulu üyeliği gibi önemli görevler verdi. Türkiye’deki tüm Antrenörlerin yetişmesi, kurs planlaması ve seminerler, onların düzenlenmesiyle ilgileniyorum. Ayrıca Türkiye’nin her yerinde seminerler veriyorum. Gölcük’ü Türkiye çapında en iyi şekilde temsil etmek beni sevindiriyor’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 − 46 =