KOÜ YÜZ YÜZE HAZIR

Pandemi nedeniyle ara verilen ve 20 Eylül itibari ile yüz yüze eğitime tekrar başlayacak olan üniversitemizde hummalı çalışmalar yürütüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün talimatlarıyla yapılan çalışmalarda, tüm yerleşkelerimiz ve okullarımız salgın önlemlerine yönelik en üst düzey hijyen kurallarına uygun hale getirildi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfektan desteğinde bulunduğu ve Kocaeli Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İç Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda üniversitemiz personelinden oluşan Kocaeli Üniversitesi Dezenfektan Ekibi tarafından, tüm yerleşkelerimizde hem öğrencilerimizin hem de akademik ve idari personelimizin kullanacakları kapalı ve açık alanlar dezenfekte edildi.

 

Yerleşke girişlerinde HES kodu sorgulamasının yapıldığı üniversitemizde, pek çok noktaya maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan uyarıcı ve bilgilendirici afişler asıldı. Her bina girişinde ve yerleşkelerimizdeki belli noktalara el dezenfektan standları yerleştirilirken; başta sınıflar, laboratuvarlar, kütüphaneler, konferans salonları, yemekhaneler ve kantinler olmak üzere kullanıma açık olan alanlar dezenfekte edilerek, çeşitli düzenlemeler yapıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − = 20