YAŞAR’LARIN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

 

 

Herkes tarafından tanınan ve sevilen Gölcük’ün saygın iş adamı Recep Yaşar ve Deniz Yaşar’ın biricik oğulları Halil İbrahim, düzenlenen muhteşem sünnet cemiyeti ile erkekliğe ilk adımını attı.

 

 

 

 

Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen sünnet şöleni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Deniz-Recep Yaşar çiftinin biricik oğulları Halil İbrahim, sünnet salonuna at üzerinde, mehter takımı eşliğinde geldi.  Mehter takımı da çaldığı müziklerle güzel bir gösteri gerçekleştirdi. Halil İbrahim’in dedesi ve babannesi İbrahim & Nazife Yaşar çiftli ile anneanesi ve dedesi Kerim & Hamide Erdemir çifti davetlilerle yakından ilgilendi.

KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU

Gölcük’ün ve ilimizin saygın iş adamlarının ve davetlilerin katıldığı programa, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire başkanları, muhtarlar, sanayiciler, iş adamları, esnaflar ve akrabalar hazır bulundu.  Kalabalık davetli gurbunun katıldığı düğünde, Yaşar Ailesi gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Mutlu olduklarını dile getiren Yaşar Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5