KOCAELİ’Lİ BERFİN BULUNDU!

6 AYDIR

Kocaeli’nin ilçesinde yaşayan Güllü Çarkın, 18 yaşındaki kızı Berfin Çarkın’dan 6 aydır haber alamadığını iddia ederek programa başvurdu. Müge Anlı’ya sıkıntılarını anlatan anne Güllü Çarkın, kızının nerede olduğunu bilmediğini ve bu zaman zarfında hiçbir haber alamadığını söyledi.

YAYINA BAĞLANDI

Program başladıktan sonra ilk konuşmaların ardından 18 yaşındaki kayıp kız Berfin Çarkın canlı yayına bağlandı. Annesiyle telefonda konuşan Berfin Çarkın, “Annem beni evden kovdu. Ben evden kaçmadım ya da gitmedim. Kimliğimle telefonumu da annem aldı” dedi.

EVE GELMİYOR

Bunun üzerine anne Güllü Çarkın, “Nerede olduğunu söylersen sana kimliğinle telefonunu vereceğimi söylemiştim. Ama nerede olduğundan hiç haberimiz yok. Bir gün Yusuf diye bir arkadaşından sebep tartıştık. O günden beri eve gelmiyor” ifadelerini kullandı.

AİLESİYLE BERABER

Bunun üzerine Berfin Çarkın, “Ben 6 aylık zaman zarfında iki kere eve geldim. Ama annem yine telefonum ve kimliğimi vermedi. Tartışmanın sebebi de Yusuf falan değil anne. Ben şimdi bir arkadaşımın yanında kalıyorum. Ailesiyle beraber kalıyoruz. Eve dönmek istemiyorum” dedi.

DÖNMEK İSTEMİYOR

Bunun üzerine Müge Anlı, “Ailesi sana hiç sormuyor mu kızım neden evine gitmiyorsun diye?” şeklinde soru sordu. Fakat inatçı kız Berfin, arkadaşının ailesinin durumdan rahatsız olmadığını ve burada kalmaya devam edeceğini söyledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 8