Pompalı saldırı 1 kişi yaralandı

Pompalı saldırı 1 kişi yaralandı

Kocaeli İzmit İlçesi Bekirpaşa Mahallesi’nde bir mobilya mağazası önünde oturan şahısa, elinde pompalı tüfek ile gelen bir şahıs ateş açtı. Olayda Semih Balta(29) kasık ve elinden yararlandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit ilçesi Bekirpaşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi Öz Sipahi Sokak girişinde meydana gelen olayda, sokak girişinde  bulunan bir mobilya mağazası önünde 3 arkadaşıyla oturmakta olan Semih Balta(29) isimli şahısa pompalı tüfek ile ateş açtı. Semih Balta olayda  kasığından ve elinden yaralanırken şahıs ise olay yerinden taksi ile kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla  kendisini Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.Olay yerine gelen polis ekipleri çalışma yaparken, polis ekipleri ise olay ile ilgili çalışma başlattı. Semih Balta’nın hayati tehlikesi bulunmadığı ögrenilirken, polis ekipleri kaçan şahısın yakalanması için geniş çaplı  soruşturma başlattı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 49 = 56