MELEKLERDEN EN ANLAMLI ZİYARET

 

 

 

Downlu melekler, huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürerek, yaptıkları sohbetlerle hüzünlerine ve mutluluklarına ortak oldular.

 

 

+1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği, Kocaeli AHBAP gönüllüleri ile anlamlı bir etkinlikle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında down sendromlu melekler, Gölcük Huzur Evi sakinleriyle buluştu. Bir yandan eğlenceli ve diğer yandan da duygusal anlara şahit olunan etkinlikte, downlu melekler, huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürerek, yaptıkları sohbetlerle hüzünlerine ve mutluluklarına ortak oldular.

“NE ACI Kİ BİR ÇOĞUNUN EVLADI VAR”

Anlamlı buluşma ile ilgili duygularını dile getiren Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “Kendi adıma çok etkilendiğim ve hala etkisinden çıkmadığım bir ziyaretti. Tek tek hikayelerini anlattılar. Ne acıdır ki, birçoğunun evladı var. Kimisi kendi isteği ile orada, kimisini de evlatları istemediği için oraya bırakmışlar. Bırakmışlar diyorum çünkü birçoğunu ziyarete bile gelmiyorlar. Aklım almıyor. Almakta istemiyor. Bir anne baba nasıl ki evladını bırakamıyorsa, evlatta hiçbir koşulda anne babayı bırakamaz. Bu kabul edilemez. İçim yandı. İçim acıdı. Unutmayalım ki ne ekersek onu biçeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =