“KOCAELİ İÇİN İYİ ŞEYLER OLACAK” DEDİ

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlerde ittifak yapacağı kesinleşti. Konuyla ilgili İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız açıklamalarda bulundu.

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlerde işbirliği sağlandı. Önceki gün tıkanan müzakerelerde dün yoğun görüşme trafiği yaşandı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener son noktayı koydu. CHP ile İYİ Parti 21 büyükşehirde işbirliği yapma kararı aldı. 21 Büyükşehirde Kocaeli’de yer alıyor. CHP, Kocaeli’de aday çıkarmayacak ve İYİ Parti’nin adayını destekleyecek. CHP ve İYİ Parti Milletvekilleri, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları ve CHP ile İYİ Parti İl Başkanları ittifakı değerlendirdi.

İYİ ŞEYLER OLACAK

Konu ile ilgili konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Netleşen il teşkilatına gelen henüz bir şey yok. Genel çerçeve de görüşmeler yapıldı. İttifak ileiyi şeyler olacağını düşünüyoruz. Ekip çalışmasıyla CHP ve İYİ Partinin de mutabakata kalacağı adaylar çıkaracağız. Güzel seçim çalışması yaparak seçimi kazanacağız. Şuan sadece büyükşehir bazında anlaşma var ilçelerle ilgili bir durum yok. İzmit için de o yüzden net bir şey yok” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 + = 59