KERABOĞLU SÜLALESİ DERNEĞİ SAHAYA İNDİ

 

Gölcük’ün en kalabalık sülalerinden birisi olan Keraboğlu mensupları, kendi sülalelerini bir çatı altında toplamak adına, Keraboğlu Derneğini kurmuştu. İşte Dernek Başkanı Av.Gökhan Atılgan, dernek yöneticileri Celal Çelik, Levent Dobra, Yalçın Özbay, Altan Keraboğlu, ilk olarak ilçemizdeki siyasi partileri ziyaret edip, derneklerini tanıttılar.

 

 

 

 

KERABOĞLU SÜLALESİ AYNI ÇATI ALTINDA

Gölcük’te yaşayan  ve aynı sülaleden gelen Atılgan, Balkaya, Ellibeş, San, Çelik, Özbay, Dobra, Ellibeşoğlu,Keraboğlu, Şirin, Işık,Bozdağ, Baydemir,Erk soyadlarını taşıyanlar birleşerek Keraboğlu Derneği’ni kurdular. Gölcük Belediyesi yanında bulunan, Merkez Kapalı İş Merkezi 2. Kattında dernek merkezinin de oluşturulması sonrasında Başkan Atılgan ve yönetimi faaliyetlere hız vererek, ilk olarak ilçemizdeki siyasi parti başkanlıklarını ziyaret ettiler.

 

DERNEKLERİNİ VE KERABOĞLU SÜLALESİNİ TANITTILAR

Dernek Başkanı Gökhan Atılgan ve yönetimi AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimini, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini, MHP İlçe Başkan Vekili Necati Erdurmuş ve yönetimini, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimini ve son olarak da İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimini ziyaret ederek, derneklerini ve Keraboğlu Sülalesini tanıttılar.

 

RAMAZAN BAYRAMININ 3.GÜNÜ ŞENKLİK VAR

Dernek Başkanı Atılgan, amaçlarının ilçemizde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan ve kökü Keraboğlu Sülalesine dayanan kişileri bir çatı altında toplamak olduğunun altını çizerek, “Keraboğlu Sülalesi büyük bir ailedir” dedi ve 4. Keraboğlu Bahar Şenlikleri’ni  17.06.2018 Pazar günü (Ramazan Bayramı 3. Günü) Saat:12.00-17.00 arası “İPEKHAN DÜĞÜN SARAYI’nda” yapılacağını da şimdiden açıkladı. Siyasi parti başkanları ise Atılgan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyip yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =