ESNAFLAR, MISIRLIOĞLU İLE YENİDEN DEDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi dün Olağan Kongresini Gölcük Belediye Kongre Sarayı’nda  gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Musa Mısırlıoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Kongreye; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Esnaf Kefalet Kooperatifi Meslek Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, İlçemizin STK, Dernek ve Oda Başkanları, esnaflar ile e davetliler katılım sağladı.
DİVAN BAŞKANI FARUK DEMİR

Kongrenin Divan Başkanlık görevine Faruk Demir, Divan Başkan Yardımcılığına Kaplan Sönmez Yıldız, Divan Katipliklerine Kemal Erol ve Ömer Küçükateş seçildi.

İBRA EDİLDİ

Kongrede Denetim, Faaliyet ve Hesap Raporları okunarak, oylamaya sunuldu. Üyelerin oylarının tamamıyla Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Denetim, Faaliyet ve Hesap raporları ayrı ayrı ibra edildi.

MUSA BAŞKAN İLE DEVAM 
Akabinde kongrede başkanlık seçimine geçildi. Seçim açık usul ile yapıldı. Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığına oybirliği ile Musa Mısırlıoğlu yeniden seçildi.

BAŞKAN MISIRLIOĞLU; ‘ESNAFIMIZIN DAİMA YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Üyelerin oy birliği ile başkanlığa yeniden seçilen Musa Mısırlıoğlu, teşekkür konuşmasında: ‘Olağan Kongremiz sonucunda siz değerli Kooperatif Üyelerimizin destekleriyle yeniden başkan seçildim. Desteğini ve yardımlarını esirgemeyen, her koşulda yanımızda olarak bize güven veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Esnafımızın daima yanında olmaya ve esnafımıza destek çıkmaya devam edeceğim sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin’ ifadelerini kullandı.
Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim ve Asil listesinde şu isimler yer aldı;
ASİL;
Musa Mısırlıoğlu, Yetkim Emiral, Vahap Kaya, Kemal Köseoğlu, Ömer Çoban
YEDEK;
İlker İşeri, Naci Başaran, Fatih Kaya, Bahri Çelik, Kamil Adıyaman
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 5 =