Kaymakamlıkta olağan toplantı

Gölcük Korona virüsü için öğlen saatlerinde Gölcük Kaymakamlığı Başkanlığında Olağan toplantı yaptı toplantıda İlçemizde alınması gereken önlemler hakkında görüşülüyor.

Gölcük Korona virüsü için öğlen saatlerinde Gölcük Kaymakamlığı Başkanlığında Olağan toplantı yaptı toplantıda İlçemizde alınması gereken önlemler hakkında görüşülüyor. İlçemizde vatandaşlarımızın Korona Virüsüne karşı dikkat edilmesi ve kalabalık yerlerden uzak durulması gereken iş yerleri ve alanların daha kontrollü bir şekilde önlem alınması konuları görüşüleceği edinilen bilgiler arasında.

Gölcük Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gölcük Kaymakamı Cengin Karabulut Başkanlığında toplanırken toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü Zehra Karaman katıldılar.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut toplantı sonrasında basın açıklaması konusunda gazetelere meil olarak gönderileceği bilgisi verilirken bu önemli toplantıdan çıkacak Korona Virüsü hakkında vatandaşlarımızın  daha sağlıklı bir şekilde uyarılar çıkacağı tahmin ediliyor. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 7