KOCAELİ SİYASETİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN HÜSEYİN AYAZ, ADAY ADAYI OLDU

AK Parti’nin Kocaeli siyasetindeki önemli isimlerinden biri olan, Başiskele Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Hüseyin Ayaz  bugün parti binasına gelerek milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti Kocaeli siyasetinde çok uzun yıllar emek harcayan, Başiskele Belediyesi’nin kurucu başkanı olan Hüseyin Ayaz, bugün parti binasına gelerek milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaparken, Ayaz’ın Heyecanını ve motivasyonunu hiç kaybetmediği görüldü.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a evraklarını teslim eden Ayaz “Cumhurbaşkanımızın 2023 seçimlerinde Kocaeli’de en yüksek oyla seçilmesi tek amacımızdır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Ayaz Kimdir?
1970 Kocaeli doğumlu,olan Hüseyin Ayaz, ilk ve orta öğrenimini Yeniköy Pürsan Cumhuriyet ilkokulunda, Liseyi Gölcük E.M.L. Gemi Elektronik bölümünde tamamladı. Amerikan Newport International University İşletme Lisans ve Yüksek Lisans yaptı. 1986 yılında siyasete atıldı. Çeşitli partilerde belde yöneticiliği, belde başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı, daha sonra 1999-2004 yılları arasında da Yeniköy Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. AK Parti Başiskele Belediye Başkanlığı yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − = 4