AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEYMEN’DEN 2020 YIL MESAJI

Geçtiğimiz yılda Ülkemiz, etkin bir dış politika ile Dünya’da önemli bir güç haline iyiden iyiye gelmiştir.İçeride ise bir yandan terör örgütleriyle kararlı mücadelesini sürdürürken, diğer yandan Yerli ve Milli Sihalar, İhalar, Ufuk Gemisi, Milgem Hücum Gemisi ve Yerli otomobil gibi kendi silah ve teknolojisini kendi üretebilecek kabiliyete hamdolsun erişmiştir. Hatta yurtdışına bu teknolojileri ihraç eden bir üretim merkezi haline gelmiştir.
Tüm bunların yanında Türkiye, önce insan anlayışını elden bırakmamış, haksızlığın ve zulmün karşısında durmaya devam etmiştir. Gerek diplomatik girişimleri, gerek sosyal yardımlarıyla mazlumların yanında olmaktan bir an geri durmamıştır.
Genel ölçekte önemli mücadeleler sürdürülürken bizler de Gölcük Ak Parti Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl hem Kadın Kollarımız, hem Gençlik Kollarımız hem de Mahalle Teşkilatlarımız ile birlikte çok gayret gösterdik.Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın omuzlarından bir nebze yük alabilmek için elimizden gelenin fazlasını vermeye çalıştık.Yeni yılda da Allah’ın izniyle durmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz.Hemşerilerimizle gönül köprüleri kurmaya, problemlerin üstesinden hep birlikte gelmeye çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Ak Parti Gölcük Teşkilatımız ve Tüm Hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Çetin SEYMEN
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 + = 51