Karamürsel 101. cadde baştan aşağı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Karamürsel 101. Cadde’de yol genişletme çalışmalarına başladı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ulaşım ağında üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Karamürsel 101. Cadde’de yol genişletme çalışmaları kapsamında kazı ve dolgu çalışmalarına başlandı. 750 metrelik caddede tretuvar kaldırım, betonarme istinat duvarı ve yol genişletme çalışmaları yapılarak cadde baştan aşağı yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla Karamürsel 101. Cadde daha konforlu ve güvenli bir hale getirilecek.

CADDE GENİŞLETİLİYOR

12 metre genişlikteki 101. Cadde yapılacak genişletme çalışmaları sonrası üç şeride ve 20 metre genişliğe çıkarılacak. 7 bin 500 metreküp kazı yapılacak caddede 2 bin 400 metreküpte taş duvar yapılacak. Genişletme için yapılacak kazı, dolgu çalışmalarının ardından caddede 2 bin ton asfalt serimi yapılacak. Caddenin her iki tarafına da yapılacak 5 bin 500 metrekare parke kaldırım imalatlarının da tamamlanmasıyla Karamürsel 101. Cadde yepyeni bir çehreye kavuşacak.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3