“ANALARININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLAN HAKLARI İÇİN EYT’LİLERİN YANINDAYIZ”

EYT’lilerden BBP İl Başkanı Kaya’ya ziyaret

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut, Başkan Yardımcısı Hakan Taş ve  yönetim kurulu üyelerinden Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’yı  ziyaret ettiler.

Akbulut, “Hak ettiğimiz emekliliğimizi istiyoruz”

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut ve Yönetimi, BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’yı ziyaret ettiler.  Gerçekleştirdikleri ziyarette yaşadıkları sıkıntıları dile getiren EYT’liler, Başkan Kaya’dan destek istediler. Ziyarette ilk söz alan  Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut,  “BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, biz Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın mağduriyetlerinin mutlaka giderilmesi gerektiğini ve haklılığımızı düzenlediği bütün basın toplantılarında dile getiriyor. Bizler erken emeklilik değil hak ettiğimiz emekliliğimizi istiyoruz. Üstelik mağduriyetimiz sadece bununla sınırlı değil; Aylık Bağlama Oranları (ABO) düşürüldüğü için sigorta primleri asgari ücret üzerinden yatırılan arkadaşlarımıza düşük emekli maaşları bağlanıyor. Desteklerinizden dolayı partinize ve sayın genel başkana teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaya, “Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ”

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya konuşmasında, “  Sayın cumhurbaşkanı yaptığı son açıklamada “Seçimi kaybedeceğimi bilsem de bu işte yokum” diyerek kapıları tamamen kapatması doğru bir politika değildir. Hiçbir lider vatandaşının yaşadığı mağduriyetlere kayıtsız kalamaz, kalmamalı. Ortada yıllardan beri süregelen bir mağduriyet var. Evet, bu kanunu AK Parti çıkarmadı ama Devlet’te devamlılık esastır ve bu sorunu çözmesi gereken iktidar partisi AK Parti’dir. Bizler bu sorunun çözülmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 + = 18