KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 1 Nisan tarihinde ilçemiz basınının da davet edildiği bir basın toplantısı düzenledi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Yardım Kampanyasının Gölcük ayağını başlattığını, 1 maaşını destek olmak için bağışladığını belirtmişti.  Kaymakam Karabulut, ‘Gölcük halkı bu konuda da üstüne düşen görevi yerine getirip, yardım kampanyasına yoğun destek verecektir’ diye konuştu.

1 Nisan’da gerçekleşen toplantıda aktarılan bilgiler bu şekildedir. Ayrıca gazetelere gelen yazılı evraklarda da farklı bir madde ve ayrıntı yoktur.

Bizim yerel basın olarak, var olma sebebimiz kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Biz bize yeteriz ” yardım kampanyası nedeniyle Gölcük Kaymakamlığı tarafından sorgulanan personel yoktur.

Gölcük basını bu haberi Gölcük halkıyla paylaşmıştır. Bir yayın organında Gölcük Kaymakamlığı “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasında çıkan haberlerinde öğretmenlerin ne kadar bağış yaptığı konusunda bilgi istendiğine işaret edildi. Oysa Gölcük basını’nın katıldığı toplantı ve sonraki günlerde yapılan çalışmalarda böyle bir zorlama ve baskıya rastlanmadı. Kentimizi,  bir nefes kadar yakın takip eden Gölcük basını olarak, bize yanlış algıyı düzeltmek için kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur.

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasında İddia edildiği gibi kamu kurumlarında sorgulanan, fişlenen her hangi bir personel veya  bir uygulama söz konusu değildir. Sadece gönüllülük esasına dayanan kampanya Gölcük’te devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 + = 91