KAMİL DÖNERKAYA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz sakinlerinden ve eski esnaflarından, merhum Mehmet Dönerkaya’nın oğlu, merhum Niyazi Kurtuluş’un damadı, Şenay Kurtuluş Dönerkaya’nın Eşi, Fatih ve Elif Dönerkaya’nın babaları, Neslihan Aras ve Kenan Dönerkaya’nın abisi, İsmet ve Vadul Kurtuluş’un enişteleri, 1960 doğumlu Kamil Dönerkaya, Merkez Camii’nden, öğlen namazına müteakip, son yolculuğuna uğurlandı.

GÖLCÜK SEVİLEN BİR İSMİ KAYBETTİ

Gölcük, Pazartesi günü sabaha karşı ilçemizin sevdiği bir insanı daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. İlçemiz sakinlerinden ve eski esnaflarından, merhum Mehmet Dönerkaya’nın oğlu, merhum Niyazi Kurtuluş’un damadı, Şenay Kurtuluş Dönerkaya’nın Eşi, Fatih ve Elif Dönerkaya’nın babaları, Neslihan Aras ve Kenan Dönerkaya’nın abisi, İsmet ve Vadul Kurtuluş’un enişteleri, ilçemizin sevilen ve sayılan ismi Kamil Dönerkaya, yaşadığı kötü hastalığa yenik düştü.

GÖLCÜK DÖNERKAYA, AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dostları ve sevenleri Dönerkaya ailesini yalnız bırakmadı.Cenaze namazının ardından Kamil Dönerkaya, 17 Ağustos Aile mezarlığına defnedildi. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, merhum Kamil Dönerkaya’ya Allah’tan Rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz. Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 9 = 10