ORGANİK PAZARA İLGİ ARTARAK BÜYÜYOR

 

 

Gölcük Belediyesi desteğiyle, Saraylı Köyü’nde artık her hafta pazar günleri köylü pazarı kuruluyor. Gölcük’te yaşayan üretici köylüler, ilçemizin tarihi mahallesi olan Saraylı’da köy meydanında tezgahlarını açıyorlar.

 

 

Türkiye’de organik tarım ürünlerine ilgi her geçen gün artarken, ülke genelinde köylü pazarları yerini alıyor. Kendi ürünlerini doğrudan kendilerinin pazarladığı Pazar Gölcük’ün tarihi mahallesi Saraylı’da açıldı. Tamamen organik ve doğal ürünler satan bayanlar bu Pazara ilgi bekliyor. Gölcük Belediyesi desteğiyle, Gölcük’ün Saraylı Köyü’nde artık her hafta pazar günleri, köylü pazarı kuruluyor. Gölcük’te yaşayan üretici köylüler, ilçemizin tarihi mahallesi olan Saraylı’da köy meydanında tezgahlarını açıyorlar.

 

BU PAZARDA HER ŞEY DOĞAL VE ORGANİK

Bölgede yetişen sebze-meyve, geleneksel ev yemekleri,  geleneksel reçeller ve farklı yiyeceklerin satışının yanında, bölge kadınlarının el işi eserleri de stantlarda sergileniyor ve alıcılarını bekliyor. Pazar günleri gezecek yer arayan aileler için güzel bir alternatif olurken, sağlıklı, doğal ve organik besinlere de bu pazardan ulaşabilirsiniz. Pazar’da stant açan köylüler, tüm Gölcüklüleri köylü pazarına beklediklerini dile getirdiler.

 

Print

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1