Başkan Aydın; ‘Gölcük’ü gençlerle birlikte yöneteceğiz’

CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın,  yaptığı basın açıklamasıyla ‘Gölcük’ü sosyal belediyecilik anlayışı ve gençlerin katılımıyla yöneteceklerini’ ifade etti.

Gölcük’ün sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşmak için basın açıklaması yapan Başkan Aydın,

“Gölcük, hak ettiği değeri göremeyen bir ilçedir. Biz, Gölcük’ü hak ettiği yere taşımak için mücadele edeceğiz. Bunu yaparken de sosyal belediyecilik anlayışından ve gençlerin katılımından vazgeçmeyeceğiz. Gençlerin söz sahibi olduğu Gölcük’ü birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

 

‘’İlçemizi Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Yöneteceğiz’’

Sosyal belediyecilik anlayışının, halkın ihtiyaçlarına öncelik vererek hizmet üretmek anlamına geldiğini belirten Başkan Aydın,

“Gölcük’te yaşayan herkes için, her yaştan insanın ihtiyaçlarına cevap veren bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik sosyal yardım ve destek programlarını güçlendireceğiz. İhtiyaç sahibi ailelere her açıdan destek olacak, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza özel hizmet sunacak, kadın ve çocuklarımız için önemli projelerimizi Gölcük halkı için hazırlıyoruz.” dedi.

 

‘’Gençlerin Katılımı Bizler İçin Önemli’’

Gençlerin, Gölcük’ün geleceğini şekillendirecek en önemli güç olduğuna inandığını ifade eden CHP Gençlik Kolları Başkanı Aydın, “Gölcük’ü gençlerle birlikte yöneteceğiz. Gençlerin fikirlerini ve önerilerini önemseyeceğiz. Onların aktif katılımını sağlayacak mekanizmalar oluşturacağız” dedi.

Bu kapsamda, Gölcük’te yaşayan gençlere yönelik ciddi proje hazırlıklarımız devam ediyor. Eğitimden, kültür-sanat projelerine, eğlenceden iş ve meslek edindirme faaliyetlerine, istihdam sorunlarından genç girişimcilerine destek programlarına kadar her türlü sorunlarına ve taleplerine karşılık veren projelerimizi gençler için hazırlamaya devam ediyoruz.’’

 

‘’Gölcük’ü Hak Ettiği Yere Taşımak İçin’’

Başkan Aydın; “Gölcük’ü hak ettiği yere taşımak için öncelikli hedefimiz, ilçemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasını sağlamaktır. Bunun için eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi temel hizmetleri iyileştirmeye odaklanacağız. Ayrıca, turizm potansiyelini harekete geçirecek ve ilçemizin kültürel, sanatsal ve doğa zenginliğini ön plana çıkaracak projeler hayata geçireceğiz.

Bununla birlikte, Gölcük’ü bir çevre dostu ilçe haline getirmek için de çalışmalar yapacağız. İklim değişikliğiyle mücadele edecek, çevre kirliliğini önleyecek ve sürdürülebilir bir yaşam için gerekli altyapıyı oluşturacağız.

Son olarak, Gölcük’ü daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için tüm vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini önemseyeceğiz. Açık ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ilçemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 − 47 =