İZGAZ’DAN 25. YILINDA 25 KOMBİ HEDİYE!

 

 

 

Bu yıl kuruluşunun 25.Yılını kutlayan İZGAZ özel bir kampanya ile müşterilerine 25 kombi hediye ediyor. 25. yıla özel “Bedava Kombi” kampanyasının ilk kazananı Selahattin Altın İZGAZ’a gelerek hediyesini İZGAZ Ticari Koordinatörü İlke Düzyol’dan teslim aldı.

 

 

350 binden fazla abonesi bulunan İZGAZ yatırımıyla müşteri ağını genişletmeye devam ediyor. Bununla birlikte, İZGAZ evinin önünde doğal gaz bağlantısı olup, bugüne kadar gaz kullanmayan müşterilerini de yaptığı kampanyalarla gaz kullanmaya davet ediyor.

İLK KAZANAN BELLİ OLDU

  1. yıla özel “Bedava Kombi” kampanyasının ilk kazananı Selahattin Altın İZGAZ’a gelerek hediyesini İZGAZ Ticari Koordinatörü İlke Düzyol’dan teslim aldı. 3 Eylül- 31 Aralık 2018 tarihleri arasında ısınma,ocak ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılayacak doğal gaz aboneliğini gerçekleştirerek yeni doğal gaz kullanmaya başlayan,her 200’üncü müşteri İZGAZ’dan kombi kazanabilecek. Toplamda 25 kombi hediye edilecek kampanyanın detaylı katılım şartları ise  İZGAZ’ın resmi web sitesi www.izgaz.com.trde yer alıyor.

MERKEZE GİTMEDEN SÖZLEŞME FESHİ

Bu yıl yapılan yeni yatırım ve çalışmalar ile İZGAZ müşterileri artık abone merkezlerine gitmeden online olarak sözleşmelerini fesih edebiliyorlar. Çağrı Merkezi’nden ise %99 ulaşılabilirlik oranıyla hizmet alabiliyorlar. Önümüzdeki dönemde dijital hizmetleri ile performansını geliştirmeyi, müşterileri için pratik ve ulaşılabilir çözümler sunmayı hedefleyen İZGAZ, samimi desteklerinden ötürü tüm müşterilerine teşekkür ediyor.İZGAZ’ın 25.yıl kampanyaları ve etkinlikleri İZGAZ web sitesi www.izgaz.com.tr  ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 59