İYİ PARTİ KURUCULARINDAN MURAT ATAR İSTİFA ETTİ!

İYİ Parti kurucu il yöneticilerinden 2018 seçimlerinde Milletvekili aday adayı olan Murat Atar partisinden istifa etti.

İYİ Parti’de Gebze ilçe başkanı Burak Uluköylü görevinden ve partisinden istifa etmesinin ardından bir istifa haberi de Gölcük’ten geldi.  Kentimizin tanınmış isimlerinden, İYİ Parti kurucularından,  İYİ Parti Koaceli İl Başkan yardımcısı görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı olan ve son kongrede il başkan adayı olan Murat Atar İYİ Parti’den istifa etti.

Aslında 2 hafta önce istifa eden Atar, İstifasını sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı “Sevgili Dostlar, 6 yıldır Büyük Türk Milletine hizmet edebilmek adına “parti içi” mücadele verdiğimiz İyi Parti’den istifa ettiğimi bildiririm. İyi Parti’de “hizmete” devam eden dostlara başarılar dilerim”

Murat Atar Kimdir?

26 Kasım 1975 İzmit-Kocaeli doğumlu. Yükseköğrenimime İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde (1992-1995) başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 2007 yılından beri sahibi olduğu ‘’ Çizgi Mühendislik ve Veri merkezi teknolojileri’’ firmasında mühendislik hizmeti sağlamakta, çeşitli yerli ve uluslararası internet ve telekomünikasyon şirketlerine, kamu ve özel kuruluşlara proje yönetimi, mühendislik, danışmanlık ve müteahhitlik hizmetleri vermektedir. 2005 yılından beri jeofizik mühendisi Hülya Atar ile evli, Ahmet Mert (2007) adında bir erkek ve Gökçe (2012) adında bir kız çocuğu vardır. Halen doğup büyüdüğü şehri Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde ikamet etmektedir.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 + = 60