GÖLCÜK’LÜ İŞ İNSANI MEHMET KAYA BAŞVURUSUNU YAPTI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesinde, AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nda, meclis üyeliği için yoğun hareketlilik devam ediyor.

İlçemizin sevilen ve saygın iş insanlarından, Gölcük’te başarılı çalışmalara imza atan, şehir ekonomisine ve istihdama katkı sunarak kente hizmet eden, ilçenin her kesimi tarafından kabul gören genç iş insanı Mehmet Kaya, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği başvurusunda bulundu.

BAŞKAN YAVUZ; ‘HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

İş insanı Mehmet Kaya, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği resmi başvurusunu AK Parti Gölcük İlçe binasında AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’a yaptı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz; ” Vatandaşlarımızın yoğun teveccühüyle karşılaşıyoruz. Gelen adaylarımız bir karar vermiş. Hayatta en önemli şey karar vermektir. En önemli şey taraf olmaktır. Başvuruya gelen kıymetli adaylarımız taraflarını belli etmişlerdir. Bizler 22 yıl önce nasıl ki, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeğe karar verdiysek, bugün de aynı kararlılıkla yanında ve yol arkadaşı olmaktan o derece onurluyuz. Gelen başvurular bizleri çok mutlu ediyor, AK Parti’ye olan bu teveccüh için her bir aday adayımıza teşekkür ederim. Bugün İlçemizin sevilen ve saygın genç iş insanlarından, Mehmet Kaya, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu resmi olarak yapmış bulunuyor. Ben Kaya’nın şahsına ve ilçe binamızı dolduran tüm aile eşrafına, dostlarına, sevenlerine ve tüm yol arkadaşlarıma geldikleri için teşekkür ederim. Bu duygularla Mehmet Kaya’ ya, Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunun hayırlı, uğurlu olması dilerim’ İfadelerini kullandı.

Aile bireyleri, arkadaşları ve partililerinin yalnız bırakmadığı Mehmet Kaya, “Bilindiği gibi kurulduğu günden bu yana milletin hizmetinde adeta destanlar yazan ve girdiği her seçimden zaferle çıkan Ak Parti’nin neferi olmaktan her daim onur duydum. Öncelikle ifade etmek isterim ki bulduğu her fırsatta gençliğe verdiği önemi dile getiren, siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır diyen sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizler için büyük onurdur. Partimizin kuruluşundan bu yana gerek aktif siyasette, gerekse de gönül dünyamızda tüm ailemle birlikte Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldık. Siyasetin ve makamların birer hizmet merci olduğunun çok iyi farkındayım. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile meşgul ettiğimiz makamlardan güç almak değil güç vermek üzere yola çıktık” şiarıyla bugün burada AK Parti Gölcük İlçe Başkanım Kemal Yavuz’a resmi olarak Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği başvurumu yapıyorum. Şehrime, katkı sağlamak adına çıktığım bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı beklerim’ ifadelerini kullandı.

MEHMET KAYA KİMDİR?

1982 Trabzon Sürmene doğumlu, İlkokul Sürmene’de okuduktan sonra Orta

öğretimini 1994 Gölcük’te tamamladı.

16 sene önce, yolculuğuna küçük bir ofiste Kaya Gayrimenkul (Mehmet KAYA)

başladı. Bu süreç içerisinde hem kişisel hem de kurumsal hizmetler vererek Gölcük

bölgesinde emlak sektörünün tanınan isimleri arasına girmeyi başardı.

Sonraki süreçlerde büyük projelerin satışı ve kiralanması konularında ve geleceğe

yönelik gayrimenkul yatırımları yapmak isteyen insanlara uzmanlık seviyesinde

hizmet vererek, hizmet çıtasını yükseltmiştir.

2020 yılı itibariyle kurumsal bir çatı altında hizmet vermeyi amaçlayan Mehmet

Kaya, ülkemizin milli ve yerli değeri olan EPA EMLAK A.Ş. çatısı altına girmiş ve

tabelasını EPA KAYA GAYRİMENKUL olarak güncellemiştir.

2021 yılı  ciro birincisi seçilerek EPA EMLAK KUPA’sını

almaya hak kazanan Mehmet KAYA- EPA KAYA GAYRİMENKUL, yarattığı

istihdam ile insanımıza, vergilerini zamanında ödeyerek ülkesine destek vermeye

devam etmektedir.

2022 yılı itibari ile kendi kurumsal markasını oluşturarak ismini REFLEX YAPI

GAYRİMENKUL olarak değiştirmiş ve istihdam ettiği profesyonellerce, gayrimenkul

sektöründe tam hizmet vermeye başlamıştır.

Halen Kocaeli genelinde ve Gölcük bölgesinde yapılan bazı büyük projelerin,

fabrikaların proje yöneticiliğini de yapmakta olan Mehmet KAYA, evli ve iki çocuk

babasıdır.

Çalışma hayatı boyunca, dürüstlük, ticari ahlak ve kişisel ahlak çerçevesinde

ilerleyen Mehmet KAYA, şuan ileriki dönemlerde başlatılacak olan projelerin de

yöneticisi konumundadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 + = 30