Dolar arttıkça zam etiketi yapıştıranların, indirim etiketlerini görmezsek Cezaları Ağır Olacak!

Dolardaki sert düşüş hakkında ilk yorumu yapan MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır;  “24 Ocak kararlarını hatırlayın, sayın Ecevit’e yapılanları hatırlayın ve ülke üzerinde oyun oynandığını görün demiştim, Köyle projesini çok önemsediğimin her platformda altını çizdim ve çizmeye devam edeceğim, üretmeliyiz, üreten olmalıyız diyorum. Bu milleti zorlayan stokçuluk yapanlar, şimdi cezalarınız çok ağır olacak” ifadelerini kullandı.

Dolardaki sert düşüş hakkında yorum yapan başkan Çakır “Son dönemde dolar kurunun rekor üstüne rekor kırması üzerine gıda başta olmak üzere birçok ürün faiş şekilde zamlandı.  Özellikle gıda fiyatlarındaki artış ve stokçular, ailelerin temel ihtiyaçlarını kısmasına sebep oldu.  Fiyat artışları dayanılamayacak seviyelere kadar gelirken, vatandaşın alım gücü kalmamıştı. Şimdi buradan stokçulara sesleniyorum, bu işin cezaları çok ağır olacak. Satmayıp stokladığınız binlerce stoğunuzun fiyatlarını düşüreceksiniz ve bu da size bir ders olacak” ifadelerini kullandı.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ifadelerine şöyle devam etti; Dolar çıktı diye, marketlerinizde günde 3 kere etiket değiştirenler oldu. Şimdi bu hızınızı dolar düştü diye fiyat indirim etiketleriyle değiştirmenizi bekliyoruz, yani sözüm o ki vatandaş indirim bekliyor, bilesiniz” ifadelerini kullandı.

Haber : Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 + = 73