İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi dün parti binasında partilerinin 2. yaş günü dolayısıyla bir kutlama programı gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleştirilen kutlama programına katılım oldukça yoğun oldu.

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi partilerinin 2. yaş günü dolayısıyla parti binasında bir kutlama programı düzenledi. Programa İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Acar ve partililer katılım gösterdi.

Akşener Ülkesi için yola çıktı

Programda bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı “Sabah saatlerinde İyi Partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığının ilgili birimine teslim eden Meral Akşener yeni partisini Ankarada Nâzım Hikmet Kültür Merkezinde Türkiye İYİ Olacak sloganıyla kamuoyuna açıkladı. Akşener kürsüye çıktığı sırada salondakilerin Başbakan Meral şeklinde slogan atması üzerine Ben Cumhurbaşkanı olacağım şeklinde cevap verdi. Yapılan oylamada Meral Akşener oy birliği ile İYİ Parti genel başkanlığına seçildi. Türkiyenin umudu olan cesurlar hareketi böyle başladı. İyilik Umuttur, İyilik Adalettir, İyilik Cesarettir, İyilik Kararlılıktır, İyilik Bilgidir, İyilik Medeniyettir,  İyilik Gelecektir, İyilik Zenginliktir. Eline Ay yıldızlı kınayı yakarak ülkesi için yola çıkan genel başkanımızın umutlarımız var gücümüz var. Adil bir Türkiye istiyoruz. Özgür bir toplum istiyoruz. Hakkımız var. Yeni bir siyasal hareketle Türkiye kucaklaşmasını başlatıyoruz. Allah hayırlı eylesin diyerek çıktığımız yolda tam iki seneyi doldurduk. Türkiye elbette iyi olacak.  İlk günkü cesaretle yürümeye devam edeceğiz. Yılmayacağız yıkılmayacağız  ve başaracağız başaracağız başaracağız” dedi.

Gittiğimiz yol belli

Başkan Aynacı “İYİ Parti bir ajandadan, bir kariyer planından  ya da küçük hesaptan doğmadı. Tarih çağırdı millet istedi. İYİ Parti böyle kuruldu. Türk milleti  Kim var diye sordu. Sağımıza solumuza bakmadan “Biz varız” dedik.  Türk vatanı Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderimi diye sordu.Durup düşünmeden Biz varız dedik.Türk bayrağı Rüzgar bekliyorum dedi. Poyraz gibi estik. Durduğumuz yer belli. Gittiğimiz yol belli. Dost da düşman da bilir ki: Tanrı Dağı kadar Türküz Hira dağı kadar Müslüman.Büyük ve müebbet bir ülkeye sevdalıyız. Bu yolda başımıza ne gelecekse hazırız ve razıyız. Hem sütümüzden hem kanımızdan bu bizdeki huydur”dedi.

Bu yola Cesurlar hareketi olarak çıktık

Başkan Aynacı son  olarak Aziz milletimize sesleniyoruz senin için kalkan elleri not et. Üstüne akın eden İYİ ve Cesur insanları not et. Senin hayrına bir önergeyi şahsi hesaplarla engelleyenleri not et. Şunu da bilin ki İYİ Parti Türk Milletinin Meclisinde Türk Milleti için mücadelesinden zerre geri adım atmayacak. Milletin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz. Sözümüz var Yüce Türk milleti emin olsun ki İYİLER hareketi iki yılında olduğu gibi sonsuza kadar mücadeleye devam edecektir. İYİ Parti 2 yaşında. Bizler bu yola çıkarken cesurlar hareketi olarak genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Partiyi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Partiye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyoruz dedi. Konuşmanın ardından Başkan Aynacı ve partililer kutlama pastasını kesti. Başkan Aynacı kutlama programına katılım sağlayan partililere teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 90