İŞTE MHP GÖLCÜK’ÜN ADAY ADAYLARI

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran milletvekili seçimleri için aday adayı olan isimleri tanıttı. Çakır, Orhan Altuntaş, İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can’ın aday adayı olduğunu belirtti ve başarılar diledi. Aday adayları kendilerini tanıtarak, partileri için canla başla çalışacaklarını dile getirdi.

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran Milletvekili seçimleri  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partiye yapılan aday adaylığı başvuruları sonrasında İlçe Başkanı Bilal Çakır, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu ve parti yöneticileri, ilçe binasında bir araya gelerek düzenlenen basın toplantısında aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Çakır, ilçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan daha önce MHP’den Gölcük Belediye Başkanı adayı da olan Veteriner Hekim Orhan Altuntaş’ın, aldığı eğitim ve parti içindeki duruşu ile takdir toplayan genç isim İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun ve Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi Mezunu 1993 doğumlu Gamze Can’ın aday adayı olduğunu bildirdi. Bundan sonra çıkacak aday adaylarına partilerinin kapısının sonuna kadar açık olduğunu da dile getirdi.

ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Çakır ayrıca şunları söyledi: “Milletvekili aday adaylarımız Orhan Altuntaş, İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can’ı tanıtmak için buradayız. Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte, Türkiye adına çalışmak üzere yola çıkan aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yoğun süreçte bu sorumluluğu alıp böyle bir fedakarlık yaptıkları için kendilerine en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Çakır’ın konuşması sonrasında aday adayları kendilerini tanıtan bir konuşma yaptı.

ÇAKIROĞLU EĞİTİMİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

MHP Milletvekili Aday Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu şunları söyledi: “1990 Trabzon Of doğumluyum. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü mezunuyum. Çeşitli STK’larda görevler aldım. Gazetelerde köşe yazıları ve bilimsel makaleler yazdım. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde tarafımızın belli olması adına aday olmak istedik ve büyüklerimizle, ilçe başkanımızla görüşüp onay aldık. Ankara’da görüşmeler yaptık. Genel Başkanımız Bahçeli’yi görüp kendisiyle görüşme imkanımız oldu. Biz de bu yola büyüklerimizin desteğiyle yola çıktık” dedi.

“GÖLCÜK’TEN MUTLAKA VEKİL ÇIKMALI”

MHP Milletvekili Aday Adayı Orhan Altuntaş yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de 1991 yılından beri görev yapıyorum. Belediyelerde idari görevler yaptım. Oda başkanlığı yaptım. Kocaeli’de uzun süredir görevdeyim. İnşallah bu seçimler ülkemiz için hayırlı olur. Herkesin safını belli etmesi gereken bir dönemdeyiz. Ortada durulacak bir dönem değil. Zaten belli olan safımızı bir kez daha belli etmiş olduk. Sandık başında herkes bu tercihini yaptığı gün esas saf belli olmuş olacak. İnşallah Gölcük’e hayırlı olur. İlimizin bu yakasından da milletvekili çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü ilimizin bu yakasından vekil çıkmıyor. Bu bölgeyi bilen ve bu sorunları birinci dilden ifade edecek bir vekile ihtiyaç var. İnşallah bu dönem MHP’de böyle bir şans olur” ifadelerini kullandı.

“BU SIKINTILI DÖNEMDE PARTİMİZİN SAFIMIZI BELLİ ETTİK”

Genç  Aday Adayı Gamze Can ise, “1993 yılında Gölcük’te doğdum. Balıkesir Üniversitesi siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Kocaeli Üniversitesi’nde Siyaset ve Sosyal Bilimler’de yüksek lisansıma devam ediyorum. Ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı süreçte biz de safımızı belli edip partimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. İnşallah bu girişimimiz vatanımıza, devletimize, milletimize hayırlı olur” dedi. Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, üç milletvekili aday adayını da yaptıkları bu girişimden ötürü tebrik ederek yollarının açık olmasını dilediğini ifade etti. Başkan Çakır, sadece üç aday adayına değil, bundan sonraki süreçte aday adaylığını açıklayacak herkese desteklerinin olacağını dile getirdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5