TÜRKAV’DAN MHP’YE ZİYARET

TÜRKAV Kocaeli  İl Temsilcisi Cemil Yılmaz, MHP İlçe Teşkilatları arasında ilk ziyaretini MHP Gölcük İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. Yılmaz yaptığı konuşmada, “Biz ülkücü kamu çalışanları olarak rüzgara göre taraf belirlemeden Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin her daim emrindeyiz” dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kocaeli  İl Temsilcisi Cemil Yılmaz, MHP İlçe Teşkilatları arasında ilk ziyaretini MHP Gölcük İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Bilal Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri ve  Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar da eşlik etti.

“BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİZ”

TÜRKAV Kocaeli İl Temsilcisi Cemil Yılmaz, TÜRKAV’ın kurumsal kimliği ve faaliyet konuları hakkında bilgi verdi. Yılmaz ayrıca şunları söyledi: ‘MHP bir deryadır. TÜRKAV ise bu deryaya su taşıyan akarsu kollarından biridir. Biz ülkücü kamu çalışanları olarak rüzgara göre taraf belirlemeden Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin her daim emrindeyiz. Yaklaşan yerel seçimlerde MHP belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Üzerimize düşeni yapacağımızı bilmelerini istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 76 = 77