“SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Beraberindeki CHP ve İYİ Partili heyetle birlikte Kocaeli Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden CHP İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Halkın sorunlarına çözüm üreterek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Belediye Meclis üyeleri Veli Beyaztaş, Ersin Albayrak, Özgür Yılmaz, CHP ve İYİ Partili yöneticiler başkanlığını Sami Durmuşoğlu’nun yaptığı Kocaeli Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.

BU KENTTE HUZUR İÇİNDE YAŞAYABİLMELİYİZ

Ziyarette konuşan CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet kendilerine verilen her makam ve görevin geçici olduğuna dikkat çekerek, “Makamlar ve bizlere verilen görevler gelip geçiyor. Bu görevler sona erdiğinde birbirimize iyilik etmiş olmak, bir yerde hatıra bırakabilmek bizim için çok önemli. Bu kente ortak bir kültür katmak istiyoruz. Birbirimizle konuşabilmek, tanıyabilmek, derdimiz olduğunda arayabilecek cesaretimizin olması gerekiyor. Özellikle de sıkıntısı olan çözüm bekleyen hangi kitle hangi dinamik olursa olsun, arayabilmeli diye düşünüyorum. Bir kişiye bile hayrımız dokunursa ne mutlu bizlere. Oy istemekten daha önemlisi birbirimize faydamızın olması ve sizlere hizmet edebilmek. Bu kentte daha huzurlu yaşayabilmeliyiz. Herkes bu kentin olanaklarından ortak bir şekilde yararlanabilmeli.

HERKESE EŞİT HİZMET

Konuşmasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Ben kimseye hangi partidensin diye sormadım. Sorunu olan her bireyin sorununu kendi sorunum bilerek çalışmaya devam ettim. Başkanlıkta da aynı şiarla hareket edeceğiz. Herkese adil ve eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu kentte büyük bir ayrıştırma var. Hizmetse herkese eşit ve adil hizmet etmek gerekiyor. Insanların sorununa el uzatmak bizim vatandaşlık görevimiz olacak. Bu kentin genelinde müthiş bir bütçesi var. Bu kentin sanayisi, dağı, gölü, denizi her türlü imkanı var. Yerelde genelde iktidar gücü var. O zaman ben de bu kentte yaşayan bir vatandaş olarak sorarım. Neden sorunlar çözülmüyor? Hata üzerine yapılan hatalar ile bu kent yönetiliyor” dedi.

İZMİT VİZYONSUZ BİR KENT HALİNE GELDİ

İzmit’in özellikle akşam saatlerinde kasabayı andırdığını da sözlerine ekleyen Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit vizyonsuz ve çoğu zaman kasaba görüntüsünde olan bir kent haline geldi. Bazen ufacık bir dokunuş bile kentin dokusunu çok değiştirir. Her bireyin ve her kitlenin ortak yararlanacağı alanlar olmalı. Biz eşitlik yaratan bir anlayışla bu kenti yönetmeye talibiz. Halkın sorunlarına çözüm üreterek yolumuza devam etmek istiyoruz. Vekilliğimde iyi ki oy verdik dediler, belediye başkanlığımda da iyi ki oy vermişim diyecekler” dedi.

HÜRRİYET’TE HİZMET ETME AŞKI VAR

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise yaptığı konuşmada İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’in Milletvekilliği görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, “Kendisi hem genç hem de başarılı bir milletvekili. Ben ondaki heyecanı gördüm. Kendisinde sürekli olarak hizmet etme aşkı vardı. Bunu vekilliğinin her döneminde şahit olduk. Ben inanıyorum ki Fatma Hanım hem Trabzonlunun hem Ağrılının hem de Erzurumlunun; AKP’linin, MHP’linin İYİ Partili’nin de Belediye Başkanı olacaktır. Buna tüm samimiyetimle inanıyorum” dedi. CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, “Bu kenti, benden bizden demeden yöneteceğiz. Desteğinizi bekliyoruz. İzmit’te Türkiye’nin her yerinden insanlar yaşıyor. Bu insan mozaiğiyle kentimizi huzurla yaşanır haline getirmeyi düşünüyoruz” dedi. İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de toplantıya katılan herkesi selamlayarak desteklerini beklediklerini söyledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − = 7