İntihar eden öğretmenle ilgili açıklama yapıldı

Bir soruşturma sebebiyle açığa alınması sonrası intihar eden Serap Yılhan ile ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde Çocuk Gelişim Öğretmeni Serap Yılhan’ın bir soruşturma sebebiyle açığa alındı. Bu sebeple bunalıma girerek intihar ettiği iddia edilmişti. Bu olayla ilgili Kocaeli Valiliği bir açıklana yaptı.
Yapılan açıklama şöyle;
“Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde Çocuk gelişimci olarak görev yapan merhum Serap Yılhan ile ilgili basında yer alan haberlerle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Merhum Serap Yılhan hakkında 18.12.2018 tarihinde CİMER üzerinden Gebze Cumhuriyet Başsavcılğına ayrıca 16.11.2018 tarihinde yine CİMER üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılan şikayet sonucunda, Savcılık tarafından 05.02.2019 tarihinde başlatılan Adli Soruşturma ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetçileri tarafından başlatılan idari soruşturma neticesinde, merhum Serap Yılhan tedbiren 26.03.2019 tarihinde açığa alınmış olup yargı ve soruşturma süreci devam etmektedir.
Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürü’nün Emekliye ayrılmasının soruşturma ile bir alakası bulunmamakta olup, kendi isteği üzerine emekliye ayrılmıştır.
Yapılan Adli ve İdari soruşturmaların devam ettiği süreçte bu üzücü Müessir olay meydana gelmiştir.
Merhum Serap Yılhan’a Allahtan rahmet, Ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 72