SP TANITIM TOPLANTISI BU AKŞAM

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve teşkilat üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Yıldız, bu akşam düzenleyecekleri proje tanıtım toplantısına Gölcüklüler´i davet etti.

SP Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, 31 Mart yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren yıldız gazetemizi ziyaret etti. Hayal edilen Gölcük´ü oluşturmak için talip olduklarını ifade eden Yıldız,  Bu akşam Kongre Sarayı´nda saat 19.30´da gerçekleştireceği proje tanıtım toplantısına Gölcük halkını davet etti.

HAYAL EDİLEN GÖLCÜK´Ü OLUŞTURMAK İÇİN

Ziyarette açıklamalarda bulunan SP Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, “Halkımızın hayal ettiği Gölcük’ü oluşturmak için Gölcük Belediye Başkanlığı’na talip olduk. Gölcük ne yazık ki arzu edilen yerlerde değil. Sorunları ortada. Bizler Gölcükümüzü çok seviyoruz. Bunun içinde hiç bir sorumluluktan kaçmıyoruz. Saadet Partisi her zaman halka verdiği sözleri yerine getirmiştir. Şimdi bizler kollarımızı yeniden sıvadık. Gölcüklüler´in yüzünü güldürecek projelerimizi hazırladık. Bizler Gölcük’ü birlikte yöneteceğiz. Halkımızın istediği projeleri uygulamaya koyacağız ve Gölcük’ü el birliği ile marke ilçe konumuna taşıyacağız. 14 Mart 2019 Perşembe akşamı saat 19.30’da Kongre Sarayı’nda Proje Tanıtım Programımızı gerçekleştireceğiz ve halkımıza yönelik projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. Saadet Partisi’nin projeleri halka yönelik projelerdir. Bizler Proje Tanıtım Programımıza tüm Gölcük Halkını davet ediyoruz. Halkımız projelerimizi kendi gözleriyle görsün, seçim günü tercihini ona göre kullansın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

90 − = 82