İki kişiyi vuran şahıs yakalandı

Başiskele’de iki kişinin tabancayla vurularak yaralanması olayıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Olay, dün Başiskele Sepetlipınar Mahallesi’nde bulunan bir limanda meydana gelmişti. Çalıştığı fabrikadaki işine son verilen Şahin Y., fabrikaya giderek A.C. ve R.Ç.’yi tabancayla yaralamıştı. Olayın ardından kaçan Şahin Y. polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalanmıştı. 34 yaşındaki Şahin Y. bugün sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren A.C’nin hayati tehlikesi sürüyor.

İŞTE AYRINTILAR

Öte yandan olayın neden yaşandığı da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti; Şahin Y., geçen hafta iş yerinde çalışan arkadaşları ile kavga etti ve bunun sonucunda işten atıldı. İş yeri de kavga hakkında soruşturma açtı. Şahin Y. dün sabah işten atılmasına sebep olarak gördüğü Başiskele Döngel’de ikamet eden 56 yaşındaki A.C.’nin evinin önüne sabah 06.00 sularında giderek ateş ediyor ancak vuramayınca adam kaçtı.

Şahin Y. daha sonra limanın oraya gidiyor ve işçilerin araçlarını park ettiği otoparkta beklemeye başladı. Şahin Y., 3 vardiya değiştiği için işçiler sabah 08.00’de evlerine gitmek üzere oldukları sırada A.C. ve 27 yaşındaki R.Ç.’nin geldiğini gördü. Aracından inen Şahin Y., iki şahsa doğru tabanca ile 4 el ateş etti. R.Ç. ayaklarından yaralanırken, A.C. sol karın boşluğundan yaralandı. Şahin Y. olay sonrası kaçarken, yapılan operasyonla aracının içerisinde suç aleti tabanca ile yakalandı. Şahin Y., emniyetteki sorgulamasında iki şahsın işten çıkarılmasına neden olduğunu, bu nedenle evde huzurunun bozulduğu iddiasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 44