HEYECAN DORUKTA İŞTE ADAYIN AÇIKLANACAĞI TARİH

AK Parti Gölcük’te heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Mahir Ünal’dan açıklama geldi. Ünal açıklamasında, “10-22 Aralık bütçe görüşmeleri var dolayısıyla bütçe görüşmeleri çok önemli hepimiz biraz oraya odaklanacağız. İlçelerin açıklanması 22 Aralık sonrasına kalacak” dedi.

AK Parti Gölcük’te heyecanlı bekleyiş sürüyor. Gölcük Belediye Başkan adayı olmak için İdris Alp, Ali Yıldırım Sezer, Ekrem Aktuğ, Necati Zorlu, Sedat Yücel, Recep Şinasi Yıldız, Nazım Usta, Nihat Abiş, Sebaattin Ersoy, Zekeriya Savaş, Murat Uzuner, Abdullah Zorlu, Selami Yaman aday adayı başvurusu yaparak başkanlık görevine talip olmuşlardı. Süreç devam ederken adayın ne zaman açıklanacağı ile ilgili AK Parti Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Mahir Ünal’dan açıklama geldi.

TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK

AK Parti Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Mahir Ünal ilçe belediye başkan adaylığı tarihiyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Ünal,” Aralık ayında bütün illeri ilçelerle beraber davet ettiğimiz tanıtım toplantısı yapacağız. 10-22 Aralık bütçe görüşmeleri var dolayısıyla bütçe görüşmeleri çok önemli hepimiz biraz oraya odaklanacağız. İlçelerin açıklanması 22 Aralık sonrasına kalacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 17