SEZERDEN KHK MÜJDESİ..!

Gölcük’de Müjdeyi Verdi

Gölcük de KHK’lılara müjdeyi verdi

İki gün önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan ve KHK ile kadroya geçen işçiler için zam müjdesi verilmişti. Bu müjdeyi, Başkan Karaosmanoğlu ile görüştükten sonra AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın açıklamıştı. Sonrasında ise sırasıyla İzmit, Derince, Başiskele, Darıca, Gebze, Kandıra ve Dilovası ilçelerinde KHK’lı personeller zam müjdesi verildi. Bugün Kandıra ve Dilovası, Kartepe ve Körfez müjdesinin ardından Gölcük belediyesi çalışanlarına da zam müjdesi verildi. E

Hizmet İş Sendikası kendisinin örgütlü olduğu belediyelerde KHK’lılara yapılan zamda öncü olmuştu. Şube Başkanı İdris Ersoy ve ekibi tüm belediyelerle görüşerek süreci hızlandırdı. Bugün de Gölcük Belediyesinden beklenen o müjdeli haber geldi.

Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika yöneticileri bugün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer ve KHK’lı personellerle bir araya geldi. Bu toplantıda tıpkı Büyğkşehir Belediyesindeki gibi Gölcük Belediyesinde çalışakn ve taşerondan KHK ile kadroya geçen işçilere brüt 635 TL zam müjdesi verildi.

Ancak henüz tüm ilçe belediyelerinde KHK’lıların mağduriyeti giderilmiş değil. Karamürsel ve Çayırova belediyelerinde çalışan KHK’lı personeller de zam müjdesi bekliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − 56 =