ihraç mı, değil mi?

İddialara göre Çayırova Belediyesi eski Başkanı Şevki Demirci’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gıyabında yaptığı konuşmalar sebebiyle disipline verildi  Edinilen bilgilere göre Şevki Demirci, belediye başkanlığını bıraktıktan sonraki süreçte AK Parti’nin önde gelen isimleri hakkında olumsuz söylemlerde bulundu Şevki Demirci’nin çeşitli zamanlarda ve çeşitli sohbet ortamlarında yaptığı bu konuşmalar AK Parti Genel Merkezine kadar gitti. Ve Şevki Demirci hakkında disiplin süreci başlatıldı. Şevki Demirci’nin partiden ihraç talebinin ise AK Parti Genel Merkezi tarafından istendiği öğrenildi.

AK Parti’de İl Disiplin Kurulunun başkanı Gölcüklü Temel Erten, Kurul üyeleri ise Nuri Güney, Hüseyin Demir, Kudbettin Yalçınkaya ve Emre Yıldız’ın katıldığı toplantıda söz konusu gündemi varsa delilleriyle birlikte ele alıp değerlendiren disiplin kurulu üyelerinin kararı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yapılan disiplin kurulu toplantısının ardından Şevki Demirci hakkıda süreç resmen başladı. Demirci’nin savunması İl Disiplin Kurulu tarafından istendi. 1 hafta yasal süreci olan Eski belediye başkanı hakkında nihai karar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 2 =