“KİMSEYİ AYIRT ETMETECEĞİZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Karadeniz kökenli vatandaşların katıldığı programda önce projelerini anlattı daha sonra üyelerle birlikte kemençe eşliğinde horon tepti

 

Önce projeleri anlattı sonra horon tepti

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, meclis üyesi adayları Baki Özdemir, Sedat Kul ve Şevket Kaba tarafından düzenlenen kahvaltı programına İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte katıldı. Karadeniz kökenli 400 kişinin katıldığı programda, Sezer kemençe eşliğinde horon teperken, büyük destek nedeniyle de mutlu oldu.

“KİMSEYİ AYIRT ETMETECEĞİZ”

Kahvaltı sonrasında davetlilere seslenen Sezer, “Biz bu yola tevazu, samimiyet, gayretle; önce millet, önce memleket diyerek çıktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi artık gönül belediyeciliği dönemi başlatılıyor. Gönülleri kazanmanın birinci kuralı da tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet üretmekten geçiyor. Biz hiç kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Hiçbir kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Adaletten şaşmadan, Gölcük’te kim yaşıyorsa onların hizmetkarı olacağız” dedi.

“İSTEKLERİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Gölcük’te doğmuş, büyümüş, üniversite yılları dışında tüm hayatını geçirmiş biri olarak hemşehrilerimizin isteklerini çok iyi biliyorum diyen Sezer, “Beyannamemizi açıkladık ve sizlerin isteklerini, arzularını 5 yıllık planda gerçeğe dönüştüreceğiz. Özlenen, gelişmiş, çekim merkezi olan bir kent merkezi oluşturmak önceliğimiz olacak. Ticaret bir kentte ne kadar çok gelişirse, işsizlik azalır, refah düzeyi artar, insanlar daha mutlu ve huzurlu yaşar ve kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlere daha çok ilgi gösterir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6