UZUNER’E İLGİ BÜYÜK

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan ve büyük ilgi ile karşılaşan Genç isim Murat Uzuner her zaman olduğu gibi yine saha da ve vatandaşlarla iç içe. Esnaf ziyaretleri yapan Uzuner, aday olsam da olmasam da partim için sonuna kadar çalışacağım” dedi.

Mart 2019 Yerel Seçimleri hareketliliği sürüyor. AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan ve büyük ilgi ile karşılaşan Genç isim Murat Uzuner her zaman olduğu gibi yine saha da ve vatandaşlarla iç içe. Başarılı bir gençlik kolları başkanlığı yürüten Uzuner, halkın sevgisiyle karşılaşıyor. Geçtiğimiz gün Gölcük Sanayisi’nde ve çarşı da esnafları ziyaret eden Uzuner takdir topluyor.

“ADAY OLSAM DA OLMASAM DA PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Uzuner gazetemize yaptığı açıklama da, “Tabandan gelen bir genç olarak önce esnaflarımızı ziyaret etmek gerektiğini düşünüyorum. Şahsım medeni cesaretini göstererek genç yaşta belediye başkanlığı aday adaylığı gibi bir hizmet makamına talip oldum. Nasip olurda adaylık şahsıma tebliğ edilirse dinamik ve yenilikçi bir genç olarak güzel projelere imza atacağımdan eminim. Aday olsam da olmasam da partime hizmete, ilçeme hizmet etmeye her zaman devam edeceğim. Halkın ilgisi çok güzel, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1