HÜRRİYET’TEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Programlarına yoğun bir şekilde devam eden ve İzmit’te sabahtan geceye vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan adayı Hürriyet, aldığı doğum günü davetini kırmadı ve programlarına ara verip 1 yaşındaki Amine bebeğin doğum gününü kutladı.

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki akşam yoğun programları arasında Yenişehir mahallesi sakinlerinden Özlem Aydın, Halil Aydın çiftinin 1 yaşındaki bebekleri Amine bebeğin doğum günü için davet aldı. Davet üzerine akşam programlarına ara veren Hürriyet soluğu doğum günü kutlamasında aldı.

AYDIN AİLESİNE SÜRPRİZ

Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Özlem&Halil Aydın çiftinin 1 yaşına basan kızları Amine’nin Kiwi Park Eğlence Merkezi’nde gerçekleşen doğum gününe giderek Aydın Ailesi’ne hoş bir sürpriz yaptı. Hürriyet, “Aldığım davet üzerine programlarımı yarıda keserek Aydın çiftinin 1 yaşına basan kızları Amine’nin doğum günü kutlamasına katıldım. Amine bebeğimize uzun ve sağlıklı bir ömür diliyor, doğum gününü en kalbi hislerimle kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 56 = 58