DERNEK BAŞKANI AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti’de belediye meclis üyeliği için aday adayı başvuru süreci devam ediyor. Başvuru yapan isimler arasına Gölcük Samsunlular Dernek Başkanı,Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyon Başkanı ve Türkiye Samsun STK’ları Platformu yönetim Kurulu üyesi Reşat Akın’da girdi.

AK Parti’de belediye meclis üyeliği için aday adayı süreci devam ediyor. Başkan adayının kim olacağı beklenirken, bir yandan meclise başvurular sürüyor. Başvuru yapan isimlerden biri de  Gölcük Samsunlular Dernek Başkanı,Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyon Başkanı ve Türkiye Samsun STK’ları Platformu yönetim Kurulu üyesi Reşat Akın oldu. Akın hemşerileri ile birlikte ilçe binasına gelerek başvuru formunu İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e teslim etti. Seymen yaptığı konuşmada başvurunun partilerine, Gölcük’e ve Samsunlulara hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN

Reşat Akın ise yaptığı konuşmada, “Değerli ilçe başkanım,Parti yönetim kurulu üyeleri,basın mensupları ve sevgili Gölcüklüler. Samsunlu hemşerilerimize hizmet edebilmek için Gölcük Samsunlular Dernek başkanlığı,Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyon başkanlığı ve Türkiye Samsun STK ları Platformu yönetim Kurulu üyeliğimi layıkı ile yapmaya ve Hemşerilerime hizmet etmeye devam ediyorum. Ve şimdide siz Değerli Gölcük halkına hizmet edebilmek için almış olduğunuz hizmet kalitesini artırabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.Allah yar ve yardımcım olsun.inşallah değerli Gölcük halkına belediye meclis üyesi olarak hizmet edebilmek şerefine nail olabilirim” dedi.

TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

Konuşmasına devam eden Akın, “Bu güne kadar milletimizin birlik ve beraberliği ile milletimizin üzerine oynanan oyunları bir bir bozduk.Hain darbe planlarını,Ekonomik oyunları tek vücut olarak gögüsledik. Canlarımızı verdik,mallarımızı verdik ama birlik ve beraberliğimizden Tek millet ,Tek bayrak,Tek vatan ,tek devlet prensibimizden asla taviz vermedik. Meşhur bir Çin atasözü derki “İki Türk bir araya gelirse devlet kurar” salona baktığımda burada onlarca devlet kuracak Gölcüklü var.O halde   31 Mart yerel seçimlerinden zafer ile çıkmamız için Gölcükte gerekli güce ve yeterliliğe sahibiz. Hepinizi saygı ile selamlıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 3 = 7