Hürriyet, İYİ Partili ismi yardımcısı yaptı

Hürriyet, İYİ Partili ismi yardımcısı yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilek Yalçın’ın ardından ikinci belediye başkan yardımcısı atamasını İYİ Partili birisiml yaptı. Ataması yapılan Nurettin Bulut, bir dönem BBP’nin il başkanlığı görevini yürüttü

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bir yardımcısı daha netleşti. Hürriyet, ikinci başkan yardımcısını İYİ Parti kontenjanından atadı. Hürriyet’in meclis üyesi listesine aldığı Nurettin Bulut, başkan yardımcılığı görevine 27 Mayıs Pazartesi günü itibari il başlayacak.

Başkan Hürriyet, CHP’den 15. sıradan belediye meclis üyesi seçilen Dilek Yalçın’ı belediye başkan yardımcılığına getirmiş, ilk atamasını yapmıştı. Mali müşavir olan Yalçın, Mali Hizmetler, İnsan Kaynakları, Bilgi İşlem, Destek Hizmetleri, İşletme ve İştirakler, Yazı İşleri, Kültür, Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinden sorumlu.

Öte yandan Hürriyet, daha önce “Yeni ekip kurmayı planlıyorum. Kendinize yer bulun” demesine rağmen görevlerinden istifa etmeyen 3 belediye başkan yardımcısının tüm yetkileri ellerinden almıştı. Hürriyet, gerekçe olarak ise “Gördüğüm lüzum üzerine” ifadesini kullanmıştı. İzmit Belediye eski Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yeğenin eşi yani damadı olan Güray Oruç, seçime kısa bir süre kala oğlunu sözleşmeli mem yaptıran Mehmet Örgev ve Serkan Yeğnidemir, belediye başkan yardımcılığı görevini bırakmamakta hala ısrarcı, yetkileri alınsa da başkan yardımcılığı görevine devam ediyorlar.

1969 Elazığ doğumlu. Jeofizik mühendisi. Bir dönem BBP’nin il başkanlığı görevini yürüttü. İYİ Parti’den İzmit Belediye Meclisi’ne girdi ve uzun bir süre Sismik Zemin Etüt firmasını işletti. Evli ve 2 çocuk babası.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 61 =