ÜLKÜCÜLER’DEN ANLAMLI TİYATRO

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan, Hayati Sarı’nın yazıp, yönettiği “Cehalet” isimli tiyatro oyunu, Kullar Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu. Bu anlamlı tiyatro oyununu izlemek için Gölcük’ten de yoğun katılım gerçekleşti.

Ülkü Ocakları sosyal ve kültürel faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günde Gölcük, Başiskele, Karamürsel İlçe Ülkü Ocakları tarafından örnek bir etkinlik gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan, Hayati Sarı’nın yazıp, yönettiği “Cehalet” isimli tiyatro oyunu, Kullar Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Oyunda konu olarak madde bağımlılığı, alkol ve uyuşturucunun aileye ve gençlere vermiş olduğu zararlar işlendi.  Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı’da Tuncay Cabar başkanlığında yoğun bir katılım gerçekleştirdi.  Gölcük Ülkü Ocakları gençleri de tiyatro sahnesinde yer aldı.

AİLELERİ VE GENÇLERİ BİLİNÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Cabar şunları söyledi: “Bu anlamlı tiyatro oyunu Türkiye’nin her yerinde oynanıyor. Tiyatromuz, aileleri ve gençleri madde bağımlılığına, uyuşturucuya ve alkole karşı bilinçlendirmeyi, uzak tutmayı hedefliyor. Ülkü Ocakları olarak bu tarz etkinliklerimize devam edip, uyuşturucuyla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2