AK Parti Kocaeli kongresi için geri sayım başladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 8 Kasım’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 7.Olağan İl Kongresi’yle ilgili detayların pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında netleşeceğini açıkladı.

VAKİT KAYBETMEDEN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi’nin 8 Kasım Pazar günü yapılacağı açıklandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, açıklamanın yapılmasından hemen sonra hızlıca İl Yürütme Kurulunu toplayarak kongre hazırlıklarının startını verdi. Perşembe günü yapılan toplantısa kongreyle ilgili yapılacak hazırlıklar görüşüldü. Buna göre doğal delegeler hariç, 600 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrenin detaylarının pazartesi günü belirleneceğini belirten Başkan Ellibeş şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre tarihini açıklaması ve kongreye katılacağı müjdesini vermesi teşkilatımızda büyük bir heyecan yarattı. Açıklamanın yapıldığı andan itibaren teşkilatımızdan çok güzel mesajlar alıyoruz. İlçe kongrelerimizde olduğu gibi en üst düzeyde sağlık tedbirlerimizi alarak Kocaeli teşkilatlarına ne kadar önem verdiğini kongre tarihini bizzat açıklayarak bir kez daha gösteren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde karşılamak istiyoruz. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. Büyük bir onur yaşıyoruz. İnşallah güzel bir kongre için en iyi şekilde hazırlanacağız. On beş günde 10 kongre birden yapan bir teşkilatız ancak yine de il kongresinin ayrı bir heyecanı var. Kongrenin nerede olacağına pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında karar vereceğiz. Alternatierimiz var. Hava şartları ve sağlık tedbirlerini düşünerek kongremizin nerede olacağına karar vereceğiz” dedi. Başkan Ellibeş, ayrıca kongreyle ilgili ana kademe, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte kongre komisyonları kurulacağını da kaydetti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2