HASAN ZEKİ SARI AÇIKLADI, KELEŞ İLE YOLA DEVAM

 

İlçemizi süper amatör kümede başarıyla temsil eden Değirmenderespor, kendi tesislerinde yapılan toplantıda yönetim kurulu  önemli kararlar aldı. Toplantı da alınan en önemli karar Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı tarafından açıklandı. Sarı, teknik direktör Naci Keleş ile devam kararı aldıklarını bildirdi.

 

 

 

 

Değirmendere spor yönetimi önceki akşam kulüp binasında Başkan Severcan Kara Başkanlığında toplanıp önemli kararlara imza attı.Gazetemize açıklamada bulunan Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı “ Değirmenderespor yönetimi önceki akşam toplantıda önemli kararlar almıştır. Değirmenderesporun geleceği için bu yapılan fedarlıklar masaya yatırılıp gelecek sezonun planlaması yapılırken ara dönemde kulübümüze koordinatör olarak katılan Naci Keleş’le antrenör olarak yola devam ediyoruz” dedi.

“STANT AÇIP ÜRÜNLERİ SATACAĞIZ”

Açılamasına devam eden Sarı, “Değirmendere sahilde Stant açıp Değirmenderespor ürünlerini satarak kulübe gelir elde etmek için düğmeye bastık.Üzerinde belirlediğimiz işadamlarının isimleri yazılı 250 atkı siparişi vererek kulübümüze gelir elde etmeyi  hedefliyoruz. Değirmenderespor Başkanı ve yönetimi olarak bu güne kadar maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederiz”dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 31