HAN PRODÜKSİYON GÜÇLÜ VE İDDİALI GELİYOR

Tanıtım ve medya  dünyasında başarılara imza atan Han Prodüksiyon, dinamizmle tecrübeyi buluşturdu. Emir Yıldız’ın klibini de çeken Han Prodüksiyon yeni çalışma ofisleri içinde görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

Genç, dinamik ve başarılı yönetmen ve yapımcı Değirmendereli Timur Zaim ve ortağı Mesut Kanpara önderliğinde kurulan Han Prodüksiyon emin adımlarla zirveye yürüyor. Yuvam Akarca Konutları yolu üzerinde Seymen Caddesi 8-14 adresinde hizmet vermeye başlayan Han Prodüksiyon, tanıtım ve medya sektörüne deneyimli kadrosuyla güçlü ve iddialı geliyor.

GENÇ VE TECRÜBELİ EKİP

Şirket ile ilgili bilgi veren yönetmen ve yapımcı Timur Zaim, “Yaklaşık dört yıldır bu sektördeyim. Birçok yapıma ekip arkadaşlarımızla imza attık. Bunlara belgesel film, video klip ve firma tanıtım çekimleri de dahil” dedi. Han Prodüksiyon şirketiyle daha da güçlendiklerini belirten Zaim, “Sektörün duayenleriyle genç ve dinamik arkadaşlar bir araya geldik. Medya dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip ederek entegre oluyoruz. Hedefimiz ilkleri müşterilerimizle buluşturmak” açıklamasını yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 70